meer

Naast branding en merkpositionering kunt je bij bureau 20/20 ook aankloppen voor het opstellen van communicatiebriefings, ondersteuning bij communicatieprojecten en interim communicatieklussen. 

Communicatiebriefings

Het succes van je website, on- en offline campagne, etc. wordt grotendeels bepaald door de kwaliteit van je briefing aan het je bureau. Heb je zelf geen tijd een communicatiebriefing te schrijven of weet je gewoon niet hoe te beginnen? Geen nood. Met meer dan 30 jaar ervaring heeft het schrijven van een goede briefing geen geheimen meer voor Hans Bours. Of het nu een uitgebreide marketing-, compacte inhouds- of specifieke briefing voor de creatief uitvoerder betreft.

Laat het schrijven van je briefing aan de professional over en leg zo de basis voor een succesvolle actie of campagne. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor het bespreken van mogelijkheden.

Tijdelijke communicatieprojecten

Is een vaste kracht ziek of met zwangerschapsverlof? Heb je vanwege een project te maken met tijdelijke onderbezetting? Kortom, kan jouw marketing- of communicatieafdeling wel een paar extra handen en hersens gebruiken? Ook dan kun je een beroep doen op de ruime ervaring van Hans Bours. Voor het vervangen van je afwezige medewerker of het in goede banen leiden van een (complex) communicatieproject, zowel online als offline. Denk aan de ontwikkeling en implementatie van een nieuw logo of compleet nieuwe huisstijl, het bouwen van een nieuwe website of het schrijven van een online contentplan.

Laat je marketing- of communicatieafdeling niet onderbemenst en roep de hulp in van een door de wol geverfde marketing- en communicatieprofessional.